Ipari és nagykonyhai alkatrészek

Amennyiben nagykonyhai gépéhez alkatrészt keres akkor jó helyen jár. Legyen szó mosogatógépről, kombisütőröl, szeletelőgépről, hűtőről, előkészítőgépről mi elküldjük ajánlatunkat a keresett alkatrészre. 

NEM KELL ÖNNEK BAJLÓDNIA A KERESÉSSEL! Töltse fel a gép adattábláját és a keresett  alkatrészről egy fotót és mi 24 órán belül elküldjük ajánlatunkat vagy további információ miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot! 

A beazonosításhoz szükségünk van a gép gyártójára és pontos típusára valamint a  keresett alkatrész megnevezésére. Munkánkat a legjobban azzal tudja segíteni és gyorsítani, hogy a nagykonyhai gépén található adattábláról (általában a gép hátulján találja)  és a keresett alkatrészről készített fotót az ajánlatkérés kitöltésénél feltölti. Amennyiben nem tölti fel, úgy a legtöbb esetben előfordul, hogy későbbiekben kérni fogjuk.                                                   

Mit tegyek, ha nincs már meg az adattábla?                                                                             

Előfordul, hogy az adattábla már nem látszik vagy nem olvasható. Ebben az esetben a keresett alkatrészről mindenféleképpen töltsön fel fotót. Ezáltal nagyobb eséllyel tudjuk beazonosítani a szükséges alkatrészt.                                                                         

Több alkatrészt is keresek. Emiatt sajnos nem tudom feltölteni az összes fotót.       

 Amennyiben több alkatrészt keres, úgy a gépről egy robbantott rajzot küldünk, amiről egyszerűen betudja azonosítani a keresett alkatrészeket.

ÚJDONSÁG! Ha úgy dönt, hogy Önnek kényelmesebb, gyorsabb, és egyszerűbb akkor alkatrész igénylését VIBEREN (ingyenes) vagy SMS (csak iMassage esetén ingyenes) segítségével is leadhatja. Telefonszámunk: +36 20 22 22 748