IPARI MOSOGATÓGÉP JAVÍTÁS
HIBA BEJELENTŐ LAP

Meghibásodott az ipari mosogatógépbe? Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Vagy hívja a következő telefonszámot: 06 20 22 99 038

Vállalkozásunk egyik húzóágát a nagykonyhai ipari mosogatógép szerviz tölti be. Típustól függetlenül rövid határidővel vállalunk ipari mosogatógép javítást és karbantartást Budapesten és vidéken egyaránt.

A sok éves tapasztalat alapján tudjuk, hogy egy vendéglátóhelynek nélkülözhetetlen készülékei közé tartozik az ipari mosogatógép, ezért biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk azért, hogy az ipari mosogatógépben keletkezett hibát minél hamarabb, költséghatékonyan megjavítsuk.

KETTŐT EGY CSAPÁSRA?

Hosszú évek óta szinte kizárólag ipari mosogatógép szervizeléssel foglalkozunk, mely magában foglalja a vegyszeradagolástechnika javítását, telepítését, karbantartását, gépiszerek forgalmazását is. Tehát ha minket választ, nem kell külön vegyszeres céget kihívnia, így időt és legfőképpen pénzt spórol meg! Továbbá nincs újjal mutogatás a vegyszeres és a gépes között egy estlegesen felmerülő garanciaidőn belüli újbóli meghibásodás bekövetkeztében. Magyarul minden hiba, mit ipari mosogatógépe produkál, ránk tartozik!

EGY KIS ÚTMUTATÓ, HOGYAN MŰKÖDÜNK!

Amennyiben nagykonyhai mosogatógépe elromlott, nincs más teendője mint a gépen (általában az oldalán) található adattáblát a hiba rövid ismertetésével, helyszínével valamelyik elérhetőségünkre elküldeni (űrlap; e-mail, viber, sms). Mi ezek alapján beazonosítjuk a mosogatógépet, illetve a hiba jellege alapján szükségesnek vélt csere alkatrészek elérhetőségét. Amennyiben sikeres volt a beazonosítás és elérhetők az alkatrészek is, úgy kimegyünk a helyszínre bevizsgálni a készüléket. Ezek után kapunk csak pontos képet a javítás nagyságáról, illetve költségéről. Bevizsgálás során egy bevizsgálási díj és egy kiszállási díj kerül számlázásra abban az esetben is, ha nem kéri, vagy gazdaságtalan a javítás! Amennyiben nem tudjuk megjavítani a készüléket, úgy nem kérünk sem kiszállási, sem bevizsgálási díjat!  De ennek feltétele, hogy a javítandó ipari mosogatógép az adattábla alapján sikeresen  beazonosított legyen.

AKKOR NÉZZÜK A SZÁMOKAT!

Kiszállási díj Budapesten 6.000 Ft+Áfa + parkolási díj, ha van

Vidékre 120 Ft+Áfa/km, Telephelyünktől oda-vissza számítva

Bevizsgálási díj 10.000 Ft+Áfa

Munkadíj 8.000 Ft+Áfa/óra 

Fontos és kérjük figyelembe venni mielőtt tárcsáznak minket! Átmenetileg kapacitás hiányában kizárólag Budapest és 100 km-es körzetében tudunk csak javítást vállalni! Továbbá csütörtöki és pénteki napokon bejelentett meghibásodásokat már csak következő hétre tudunk vállalni! Hétvégén NEM dolgozunk és nálunk a szombati nap is a hétvégéhez tartózik!

A fairplay kedvéért...Vidéki megrendelés esetén amennyiben mondjuk nem sürgős a javítás, és más ügyfelünkkel is össze tudjuk kötni az Ön címét, úgy a kiszállási díj mértéke csökkenhet. 

Csak abban az esetben számlázunk, amennyiben a munka teljesen befejezettnek mondható, a készülék rendeltetésszerű használatra alkalmas, és Ön ezeket aláírásával munkalapunkon le is igazolta! Az elvégzett munkára, valamint az általunk hozott és beépített alkatrészekre a jogszabályoknak megfelelően garanciát vállalunk!

VAGY CSAK AZ ALKATRÉSZRE VAN SZÜKSÉGE?

Természetesen lehetőség van ipari mosogatógép alkatrész rendelésre javítás nélkül is. Ilyenkor is szükségünk van az adattáblára és a hiba leírására, cserélendő alkatrész megnevezésére. Az alkatrészt postai úton tudjuk Önnek eljuttatni utánvétes vagy előre utalásos formában.

VÉGSZÓRA ÉRKEZTÜNK..

Egy szó mint száz, ha beütött a baj és ipari mosogatógép javításra van szükség, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! 

Üdvözlettel.

NB Gasztro szerviz csapata

Mobilszámunk: 06 20 22 99 038 (viber, sms is!)

E-mail címünk: info@gasztroalkatresz.hu 

Vagy töltse ki a fenti hiba bejelentőt!