IPARI MOSOGATÓGÉP JAVÍTÁS
HIBA BEJELENTŐ LAP

Meghibásodott az ipari mosogatógépbe? Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Vagy hívja a következő telefonszámot: 06 20 22 99 038

FONTOS!

Kérjük figyelembe venni mielőtt tárcsáznak minket!

Hétköznap 8 és 18 óra között vagyunk hívhatóak.

Hétvégén, valamint ünnepnapokon nem tudjuk fogadni hívását.

Átmenetileg kapacitás hiányában sajnos csak Budapesten, illetve vidéken telephelyünktől számított 100-150 km-es távolságon belül tudunk csak javítást vállalni.

Továbbá a pénteki napokon bejelentett meghibásodásokra nagy valószínűséggel már csak következő héten hétfőn /kedden tudunk kimenni.

Vállalkozásunk egyik húzóágát a nagykonyhai ipari mosogatógép szerviz tölti be. Típustól függetlenül rövid határidővel vállalunk ipari mosogatógép javítást és karbantartást, valamint a készülékek bekötéséhez/üzemeltetéséhez szükséges villanyszerelési munkákat Budapesten és vidéken egyaránt.

A sok éves tapasztalat alapján tudjuk, hogy egy vendéglátóhelynek nélkülözhetetlen készülékei közé tartozik az ipari mosogatógép, ezért biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk azért, hogy az ipari mosogatógépben keletkezett hibát minél hamarabb, költséghatékonyan megjavítsuk.

KETTŐT EGY CSAPÁSRA?

Hosszú évek óta szinte kizárólag ipari mosogatógép szervizeléssel foglalkozunk, mely magában foglalja a vegyszeradagolástechnika javítását, telepítését, karbantartását, gépiszerek forgalmazását is. Tehát ha minket választ, nem kell külön vegyszeres céget kihívnia, így időt és legfőképpen pénzt spórol meg! Továbbá nincs újjal mutogatás a vegyszeres és a gépes között egy estlegesen felmerülő garanciaidőn belüli újbóli meghibásodás bekövetkeztében. Magyarul minden hiba, mit ipari mosogatógépe produkál, ránk tartozik!

EGY KIS ÚTMUTATÓ, HOGYAN MŰKÖDÜNK!

Amennyiben nagykonyhai mosogatógépe elromlott, nincs más teendője mint a gépen (általában az oldalán) található adattáblát a hiba rövid ismertetésével, helyszínével valamelyik elérhetőségünkre elküldeni (űrlap; e-mail, viber, sms). Mi ezek alapján beazonosítjuk a mosogatógépet, illetve a hiba jellege alapján szükségesnek vélt csere alkatrészek elérhetőségét. Amennyiben sikeres volt a beazonosítás és elérhetők az alkatrészek is, úgy kimegyünk a helyszínre bevizsgálni a készüléket. Ezek után kapunk csak pontos képet a javítás nagyságáról, illetve költségéről. Bevizsgálás során egy bevizsgálási díj és egy kiszállási díj kerül számlázásra abban az esetben is, ha nem kéri, vagy gazdaságtalan a javítás! Amennyiben nem tudjuk megjavítani a készüléket, úgy nem kérünk sem kiszállási, sem bevizsgálási díjat!  De ennek feltétele, hogy a javítandó ipari mosogatógép az adattábla alapján sikeresen  beazonosított legyen. Figyelem! Vízkő lerakodás okozta meghibásodások az esetek legnagyobb részében nem javíthatóak a helyszínen, mivel eltávolításuk komoly (általában bojler) megbontással jár. Ebben az esetben a készülék csak műhely körülmények között javítható, melyre jelenleg átmenetileg nincs nálunk lehetőség!

AKKOR NÉZZÜK A SZÁMOKAT!

1. Ipari mosogatógép javítás

Az első kiszállás esetén:

-Bevizsgálási díj Budapesten 22.000 Ft+Áfa.

A bevizsgálási díj tartalmazza a kiszállási és a parkolási díjat, valamint a készülék komoly megbontás nélküli hibafeltárását,  illetve a javításhoz szükséges dokumentációk beszerzését, a cserére szoruló alkatrészek beazonosítását, a várható javítási kalkuláció elkészítését.

Amennyiben a bevizsgálás során azonnal javítható is a készülék, akkor a beépítésre kerülő alkatrészek/szerelési anyagok pluszban kiszámlázásra kerülnek. Plusz munkadíjat abban az esetben számolunk fel, amennyiben a bevizsgálás és a javítás együttesen túllépte az első munkaórát.

-Bevizsgálási díj vidéken 20.000 Ft+Áfa

A bevizsgálási díj tartalmazza a készülék komoly megbontás nélküli hibafeltárását, illetve a javításhoz szükséges dokumentációk beszerzését, a cserére szoruló alkatrészek beazonosítását, a várható javítási kalkuláció elkészítését. 

Amennyiben a bevizsgálás során azonnal javítható is a készülék, akkor a beépítésre kerülő alkatrészek/szerelési anyagok pluszban kiszámlázásra kerülnek. Plusz munkadíjat abban az esetben számolunk fel, amennyiben a bevizsgálás és a javítás együttesen túllépte az első munkaórát. 

A vidéki bevizsgálási díj nem tartalmazza a kiszállási és a parkolási díjat!

Vidéki bevizsgálás kiszállási díja  160 Ft+Áfa/km, telephelyünktől oda-vissza számítva!

A második kiszállás esetén:

-Kiszállási díj Budapesten 10.000 Ft+Áfa

-Munkadíj 10.000 Ft+Áfa/óra 

-Kiszállási díj vidékre 130 Ft+Áfa/km, telephelyünktől oda-vissza számítva!

-Munkadíj 10.000 Ft+Áfa/óra


Néhány főbb alkatrész cserére nem óradíjban, hanem munkanormában számolunk fel munkadíjat:

-Mosószivattyú, vagy nyomásfokozó szivattyú csere 25.000 Ft+Áfa

-Vezérlőpanel csere 15.000 Ft+Áfa

-Tank fűtőszál csere 15.000 Ft+Áfa

-Bojler fűtőbetét csere 20.000 Ft+Áfa

-Mosószer adagoló csere kompletten beadagoló csonkkal és szívó/nyomó csövekkel együtt, beállítva az alkalmazott gépi tisztítószerre  20.000 Ft+Áfa

-Öblítőszer adagoló csere kompletten visszacsapó szeleppel és szívó/nyomó csövekkel együtt, beállítva az alkalmazott gépi öblítőszerre 20.000 Ft+Áfa

-Zanussi/Electrolux készülékben vezérlőpanel csere+programozás 20.000 Ft+Áfa

-Zanussi/Electrolux ürítőszivattyús készülékben leeresztő gégecső csere 20.000 Ft+Áfa


2. Ipari mosogatógép karbantartás

Vállaljuk ipari mosogatógépe karbantartását is, melynek munkadíja 30.000 Ft+Áfa

A karbantartás díja tartalmazza a készülék működésének komoly megbontása nélküli átvizsgálását, állapotfelmérését, gépi vízkőoldóval történő áttisztítását, vízlágyító készülék ellenőrzését, vízkeménység mérését, adagolástechnika ellenőrzését és a vegyszercsövek cseréjét.Valamint villamosbiztonsági műszerrel ellenőrizzük a készülék szigetelési ellenállását, védővezető folytonosságát. Továbbá vizsgáljuk az eph meglétét, a mosogatógép áramkörének hibavédelmi készülékeit.

A karbantartás díja nem tartalmazza a kiszállási, valamint a beépítésre kerülő alkatrészek árát

3. Villanyszerelési munka

Készülékekkel összefüggő villanyszerelési munkákat az elvégzendő munka mértékétől függően egyedi ajánlat alapján vállalunk.


KÉSZÜLÉK GYÁRTMÁNYOK MELYEKET NEM, VAGY CSAK FELTÉTELESEN TUDUNK ELVÁLLALNI:

-Miele készüléket egyáltalán nem

-Hobart készüléket egyáltalán nem

-Winterhalter készüléket egyáltalán nem

-Meiko készüléket meghibásodás és típustól függően

-METRO saját márkás készüléket meghibásodás és típustól függően  

-Török gyártású készüléket meghibásodás és típustól függően

FONTOS!

Kérjük figyelembe venni mielőtt tárcsáznak minket!

Átmenetileg kapacitás hiányában kizárólag Budapest és telephelyünktől számított 100-150 km-es távolságon belül tudunk csak javítást vállalni! Továbbá csütörtöki és pénteki napokon bejelentett meghibásodásokat már csak következő hétre tudunk vállalni! Hétvégén NEM dolgozunk és nálunk a szombati nap is a hétvégéhez tartózik!

A fairplay kedvéért...Vidéki megrendelés esetén amennyiben mondjuk nem sürgős a javítás, és más ügyfelünkkel is össze tudjuk kötni az Ön címét, úgy a kiszállási díj mértéke csökkenhet. 

Csak abban az esetben számlázunk, amennyiben a munka teljesen befejezettnek mondható, a készülék rendeltetésszerű használatra alkalmas, és Ön ezeket aláírásával munkalapunkon le is igazolta! Az elvégzett munkára, valamint az általunk hozott és beépített alkatrészekre félév garanciát vállalunk!


VAGY CSAK AZ ALKATRÉSZRE VAN SZÜKSÉGE?

Természetesen lehetőség van ipari mosogatógép alkatrész rendelésre javítás nélkül is. Ilyenkor is szükségünk van az adattáblára és a hiba leírására, cserélendő alkatrész megnevezésére. Az alkatrészt postai úton tudjuk Önnek eljuttatni utánvétes vagy előre utalásos formában.

VÉGSZÓRA ÉRKEZTÜNK..

Egy szó mint száz, ha beütött a baj és ipari mosogatógép javításra van szükség, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! 

Üdvözlettel.

NB Gasztro szerviz csapata

Mobilszámunk: 06 20 22 99 038 (viber, sms is!)

E-mail címünk: info@gasztroalkatresz.hu 

Vagy töltse ki a fenti hiba bejelentőt!