Szállítási és fizetési információk

Szállítási díja

1. Azok a termékek amik kosárba helyezhetőek azoknak egységesen 1500 Ft + áfa a szállítás díja. Utánvétes fizetés választása esetén +300 Ft + áfa díjat szükséges fizetni.

2. Azok a készülékek, amik kizárólag űrlap kitöltése után vásárolhatóak meg, azok szállítási költségét külön kalkuláljuk. 

- Azok a készülékek (pl. mosogatógép), amikhez beüzemelés is tartozik a kiszállítás díját az adott készülék oldalán feltüntetjük (km/Ft+áfa)  

- Azok a készülékek, amelynél nincs feltüntetve a szállítási költség, a készülék pontos szállítási díját a rendelés ismeretében kalkuláljuk, melyet a megrendelés visszaigazolásban illetve az árajánlatban külön tételként feltüntetünk.

Átvételi lehetőség

Átvételi lehetőséget előzetesen egyeztetett időpontban tudunk biztosítani, akár hétvégén is!

Raktárunk címe: 2821 Gyermely, Iskola utca 16. 

Telefonszám: 06 20 22 99 038

Szállítás ideje

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, emiatt előfordul, hogy az adott termék nincsen raktáron. Rendelés után tájékoztatjuk, hogy az adott terméket raktárról tudjuk küldeni vagy esetleg várni kell rá.  

A raktáron lévő termékeink esetén általában 2-3 munkanap alatt kiszállíttatjuk a megrendelt árut az Ön által megadott címre. Felhívjuk figyelmét, hogy rendelése leadásakor mindenképpen adjon meg egy olyan telefonszámot, amin a futár elérheti Önt esetleges egyeztetés céljából a csomag kiszállításakor.

Fizetési módok

Készpénz

Utalás

Utánvét