FRISSVÍZ RENDSZERŰ IPARI MOSOGATÓGÉP

Az Unica 40P és Unica 50P frissvíz rendszerű ipari mosogatógépe a maximális higiénia jegyében született meg.

Az elterjedtebb tankrendszerű ipari mosogatógépekkel ellentétben az Unica frissvízes ipari mosogatógépnél minden mosóprogram végén a szennyezett mosóvíz leszivattyúzásra kerül.

Ez a legjobb módszer az egészen más szennyezettségű edényzet egymást követő mosogatása során elérhető legnagyobb higiéniára.

Például a halas szennyeződéseket tartalmazó tányérok elmosogatását követő mosóprogram edényzete biztos nem lesz halszagú, ami egy tankrendszerű ipari mosogatógépnél nem jelenthető ki teljes bizonyossággal. Vagy akár a süteményes tányérok, fagyis kelyhek után is borítékolható végeredménnyel tehető be a talpas pohár....

Az Unica frissvíz rendszerű ipari mosogatógépét olyan vendéglátó helyekre ajánljuk elsősorban, ahol a kompromisszummentes mosogatási végeredmény oltárán tudnak áldozni a kapacitás és az energiafelhasználás rovására. Ugyanis a frissvízes ipari mosogatógépek óránkénti kapacitása kisebb, az elektromos áram és víz felhasználása kicsivel nagyobb a tankrendszerű ipari mosogatógépekhez képest.

 


Kínálatunkban a következő ipari mosogatógépek megtalálhatóak: