Ipari mosogatógép beépített vízlágyítóval

- A BÁRPULTOK KIRÁLYA -

Az ipari mosogatógépek nélkülözhetetlen kelléke a vízlágyító készülék. Lágy víz használata nélkül nem csak nem kívánt mosogatási végeredménnyel, hanem mosogatógépünk idő előtti meghibásodásával, tönkremenetelével is számolnunk kell. Ezt megelőzendően folyamatosan alkalmazzunk vízlágyító készüléket!

Legtöbbször automata, illetve manuális vízlágyító berendezést kötünk be ipari mosogatógépünk védelmében. Az automata készülék a legjobb választás, de magas bekerülési költsége, nagy helyigénye, illetve állandóáram és szennyvízcsatorna szükséglete miatt az esetek nagyobb részében a manuális lágyítók az elterjedtebbek. Viszont ahogy a nevében is benne van, manuálisan időről-időre a kezelő személyzetnek sót kell bele tennie és el kell indítani az un. regenerálást. Na ez az a pont, ahol a manuális vízlágyítók elvéreznek, ugyanis az esetek nagyon magas százalékában a rendszeres sózások és regenerálások elmaradnak. Ennek oka a személyzet nemtörődéséből, illetve a bárpultokban lévő manuális (akár automata) vízlágyítók olyan mértékű beépítése, bekötése, ami egyszerűen nem teszi lehetővé a rendszeres gondozást. 

Ezen problémák kiküszöbölésére a Sistema Project beépített vízlágyítóval rendelkező A SERIES modell család adhat megoldást!

Ideális választás lehet pubok, kávézok és cukrászdák zsúfolt pultjaiba, hol fizikai korlátjai vannak a külső vízlágyító berendezés elhelyezésének.

Ezen felül még az A SERIES gépei mellett szól, hogy a helyhiánnyal küzdő pultokban az előmoslékolás és az előöblítés is körülményesebb, felületesebb. Így egy pultban lévő ipari mosogatógépnek jelentősebb szennyeződésekkel, étel és italmaradványokkal kell megküzdenie. Ennek legyőzésében az A SERIES modellt kategóriatársaihoz képest nagyobb mosótankja és erősebb mosószivattyúja segít.Kínálatunkban a következő ipari mosogatógépek megtalálhatóak: