IPARI TÁNYÉR ÉS POHÁRMOSOGATÓ GÉPEK

PULT ALATTI KIVITEL 50 X 50 CM-es KOSÁRRAL

Nagykonyhák, Vendéglátóhelyek részére 

Ipari tányérmosogatógépek széles választéka | INGYENES Budapesti kiszállítás | INGYENES vegyszerbeállítás |  Kedvezményes vidéki kiszállítás | Akár INGYENES beüzemelés | Folyamatos AKCIÓK | 06 20 22 99 038   

NYOMÓGOMBOS KIVITEL

SISTEMA PROJECT - Jet 500 széria

A Sistema Project olasz gyártó belépőszintű JET 500 szériája kitűnő választás ebben a kategóriában, hisz alacsony bekerülési költsége ellenére sem kell lemondanunk a hosszútávú minőségről és megbízhatóságról.

STALGAST 

A Stalgast lengyel gyártó kedvező árfekvésű nyomógombos mosogatógépeit az egyszerű kezelhetőség, a bőséges felszereltségi opciók, és az univerzális telepíthetőség jellemezi. Hisz akár 230 V akár 400 V áll rendelkezésünkre a Stalgast nyomógombos készülékeit átalakítás nélkül köthetjük be a rendelkezésre álló elektromos csatlakozások egyikére.  

HOONVED

A Hoonved olaszországi gyártó több mint 50 éve tervez és gyárt innovatív és megbízható mosórendszereket, a kis pultalatti pohár mosogatógépektől egészen a szállítószalagos mosogatógépekig.

A Hoonved és a Budapest Honvéd SE kapcsolata:
A Hoonved név az eredetiség és a nagyszerű versenyszellem jegyében született! A Hoonved név gyökerei  ugyanis a futball világába vezethetőek vissza. A Honvéd név annak a magyar focicsapatnak a neve, mely az 1950-es években nagyon közel állt a világbajnokság megnyeréséhez!

Erminio Dall'Oglio cégalapítót megdöbbentette "A Nagy-Honvédnak"-nak is becézett, az ARANYCSAPAT gerincét adó játékosok: Puskás, Kocsis, Bozsik, Czibor elszántsága és küzdőszelleme..
FÓLIATASZTATÚRÁS KEZELŐFELÜLET DIGITÁLIS KIJELZŐVEL

A digitális kijelzővel rendelkező ipari mosogatógépek nagy előnye a modern és szép dizájnon kívül, hogy információkat ad kezelőjének a kijelzője által. Ezen információk leolvasása révén azonnal tudható több szükséges adat a gép pillanatnyi állapotáról. Például a hőmérséklet kijelzéséből a bekapcsolás/feltöltés után követhető készülékünk megfelelő üzemi hőfokának az elérése. De a kijelző által menüből módosítható  akár eme beállított hőmérséklet, vagy akár más paraméter értéke is. 
Vagyis nyomógombos társaihoz képest a digitális ipari mosogatógép működtetése közben is hozzá konfigurálható az épp aktuális szennyezettséghez, ami által optimalizált felhasználás és megfelelő végeredmény kapható.
Például az eddigi felhasználástól eltérően egy pörgő rendezvényen többször használható műanyag sörös poharak az elmosandók digitális ipari mosogatógépünkkel. Ahhoz, hogy az elmosott pohár szinte azonnal csapolható lehessen, a lehető legalacsonyabb hőmérsékleten kell tartanunk a gépi mosogatás közben. Ennek elérésére menüből vissza vehető (persze csak az előírt minimumra) a mosási és az öblítési hőmérséklet. De mivel a műanyagra jellemző a hosszabb száradási idő, így a felhasználás további optimalizálása érdekében javasolt konfigurálás még a száradást elősegítő adalék, vagyis a gépi öblítőszer mennyiségének növelése is.  

SISTEMA PROJECT - Alpha 50 széria

Az ALPHA 50 sorozatot a belépőszintű JET 500 és a prémium kategóriás UNICA 50 modell találkozási pontjaként, mindkettő legjobbját ötvözve a megbízhatóság és a magas szintű tervezés jellemzi. 

STALGAST DIGITÁLIS

A Stalgast 400V-os digitális ipari mosogatógépe döntött digitális kijelzővel és fóliatasztatúrával rendelkezik. A döntött tasztatúrapanel könnyebb kezelhetőséget biztosít. Továbbá a nyomógombos kiviteléhez képest nagyobb fűtési teljesítménnyel, több programidővel, valamint rozsdamentes tankszűrő rendszerrel rendelkezik.

FÓLIATASZTATÚRÁS KEZELŐFELÜLET DIGITÁLIS KIJELZŐVEL - PRÉMIUM 

A prémium kategóriás ipari mosogatógépek nem csak első látásra a megjelenésben, a minőségi érzetben, hanem tudásban is többet adnak sima digitális társaiknál. A lágy indítástól kezdve a speciális, konfigurálható vegyszer- és hőmérséklet beállítással rendelkező programokon át az atmoszférikus bojlerral és nyomásfokozó szivattyúval a hálózati víznyomástól függetlenül tartott állandó nyomású és hőmérsékletű öblítőprogramig, egyfolytában éreztetik velünk, hogy az ipari mosogatógépek elit osztálya, a kompromisszum mentes és a legjobb választás!


Kínálatunkban a következő ipari mosogatógépek megtalálhatóak: